Снимка: БулфотоАрман Бабикян направи любопитен коментар в ефира за публикуваните снимки, на които премиерът на

...
Снимка: БулфотоАрман Бабикян направи любопитен коментар в ефира за публикуваните снимки, на които премиерът на
Коментари Харесай

Бабикян за снимките на Борисов: Тази зла жена взела ли е обратно парите или ги е оставила да се почерпи?

Снимка: Булфото

Арман Бабикян направи любопитен коментар в ефира за публикуваните снимки, на които министър председателят на България е заобиколен от купчина пари в спалнята си.

Не знам какъв брой месеца минаха, откогато излязоха тези фотоси, чекмеджета, кюлчета, пари и не знам още какво. Хубаво рентгенът има памет, да приемем, че към този момент не се бърка в чанти, само че да кажем рентгенът разграничава дребна магнитна мина от кюлче злато.

Най-простото, което може да се види е лъже ли министър-председателят Бойко Борисов или не лъже, тъй като в случай че някой безсрамник или мръсница е внесла тези неща, аранжирала ги е и е направил това неприятно да компрометира министър-председателя, тя би трябвало да ги е изнесла след това и то се вижда. На дата някоя, девойка някоя е влезнала с кюлчета и е излязла с кюлчета. А пък в случай че единствено ги е оставила, нашият достопочтен министър председател за какво не ги е върнал. Те нали са непознати. Това разяснява пиар специалистът Арман Бабикян от " Отровното трио " в ефира на " ЕвроДикоФ " във връзка изявлението на премиера Бойко Борисов за изданието " Франкфуртер Алгемайне Цайтунг ".

 

" А то стоял един противен аранжимент, едни пари, една зла жена ги е внесла, употребила му човешките потребности, поставила ги е вътре, но след това взела ли ги е назад или ги е оставила да се почерпи момчето. Много елементарно се ревизира, НСО вади паметта на рентгена на вход и на излаз и се вижда кой е лъжецът, за какво не се случва половин година това ", добави Бабикян, написа frognews.bg.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР